Voetbalfeest 2014

Voetbalfeest 2014

Afgelopen vrijdag was het dan zover, het eerste Stompwijkse voetbalfeest. De weergoden waren ons niet helemaal goed gezind, maar het is toch een fantastisch feest geworden. Om 17.30 uur begon de A1 met de Voorwedstrijd tegen de buren uit Zoeterwoude SJZ A1.  Deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijke stand van 2-2.

Om 19.30 uur was het dan zover, de wedstrijd van Stompwijk tegen Oud Feyenoord. Het werd al gauw 0-2 en een grote nederlaag leek in de maak, maar de Stompwijksers vochten terug en uiteindelijk werd het 4 – 4 na een sportieve pot voetbal.

Na afloop werd in de kantine nog de uitslag van de blinde poule bekend gemaakt en werd er een Feyenoord shirt met de handtekeningen van de huidige spelers van Feyenoord geveild. Het feest ging vervolgens met muziek van DJ Alphons door tot in de kleine uurtjes. Een videoreportage is binnenkort terug te vinden op www.woltersproducties.nl. Ook zal er woensdagavond door Haaglandenvoetbal in het programma aandacht worden geschonken aan deze wedstrijd. Dit programma kunt u zien vanaf woensdagavond 18.00 uur en wordt herhaald tot vrijdag 17.00 uur op Infothuis (Ziggo kanaal 31).

Prijs voor Bart Salm en Nick Ammerlaan

Bart en Nick hebben bij Haaglandenvoetbal meegedaan aan de fluwelentrap (gaten schieten op doel). Na een competitie met allemaal andere verenigingen o.a. HBS, Haaglandia en SVC 08 hebben zij deze competitie gewonnen. In het programma Haaglandenvoetbal aan tafel, wat wordt uitgezonden op vrijdag 18:00u kunt u zien dat zij de beker krijgen uitgereikt. Dit programma kunt u zien vanaf woensdagavond 18.00 uur en wordt herhaald tot maandag 17:00 uur op Infothuis (Ziggo kanaal 31).

Stompwijk 2 nog geen Kampioen

Afgelopen zondag kon het 2e elftal onder leiding van Yorick Boon kampioen worden. Er moest echter wel gelijk gespeeld of gewonnen  worden van ROAC.  Helaas trok ROAC deze wedstrijd naar zich toe en wonnen de wedstrijd met 2-3. Dit betekent dat ROAC en Stompwijk gelijk zijn geëindigd op de eerste plaats. Een beslissingswedstrijd is dus nodig op te bepalen wie zich alsnog kampioen mag noemen. Deze wedstrijd wordt op zondag 18 mei gespeeld op het terrein van vv Meerburg. Kom dus allemaal naar Zoeterwoude om het 2e team aan te moedigen en als nog het kampioenschap  binnen te halen.