Viering 50 jaar K.B.O.

Viering 50 jaar K.B.O.

Zondag hebben wij het 50 jarig bestaan van de K.B.O. gevierd. Om 10 uur begonnen we met een H. Mis. De voorganger was Pastoor de Gilde. We zongen met versterking van het koor uit Zoeterwoude.

Na de H. Mis met 3 bussen naar Avifauna, waar we begonnen met koffie en gebak. Daarna kwam de borrel op tafel.

Sjaak ging ons de laatste keer voor, maar werd dus zelf in de bloemetjes gezet. Er was een af gevaardigde van de K.B.O. provincie Zuid Holland. Sjaak werd geëerd met een zilveren medaille. Ook Aad v.d.Ham werd bedankt voor het vele werk als penningmeester van de K.B.O.

Ondertussen werd het tijd voor het buffet. Warm en koud, te veel om op te noemen. Het was een heel gezellig samen zijn, dat werd op geluisterd door de Dam Zwabbers. Ondertussen kon er ook gedanst worden.

En na het bekende (eerste) schaap over de dam, werd daar goed gebruik van gemaakt. Na het toetjes buffet en het bekende afscheid woordje van Jan v.d. Bos gingen we weer op huis aan.

 

Hiermee wil ik bestuur vrijwilligers(sters) en sponsoren bedanken voor deze gezellige dag. Ik hoop dat de K.B.O. tot in lengte van dagen zo door mag gaan. Ik zou zeggen kom eens kijken op de dinsdagmiddag, er kunnen best nog wat leden bij. 

Groetjes, Ria van Dijk