Thailand promotieavond bij Eetcafé Aswieta

Thailand promotieavond bij Eetcafé Aswieta za 20 sept a.s.

Omdat ik op mijn vele motorreizen door Thailand weg ben geworden van het prachtige land en de lieve mensen wil ik dat met de omgeving delen.

Eens kijken of er animo is voor een presentatie van wat ik daar heb gezien en ontmoet. Daarbij laat ik de hele goede mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantie op de motor, backpack of georganiseerde reis zien. Wat zijn er zoal voor problemen waar je rekening mee moet houden, de taal en waar hoef je je niet of wel druk om te maken. Hoewel er media aandacht is voor de politieke toestand in Thailand kan ik u melden dat voor vakanties er geen belemmeringen zijn.

Omdat de beste tijd om in Thailand op vakantie te gaan van november tot april is meld ik het nu alvast. Of u komt gewoon lekker eten en gezelligheid.

 

Van 17:00 tot ongeveer 21:00 uur

 informatie en Thais buffet voor € 15,- pp

 

U kunt inschrijven door dit bedrag pp te storten op NL63RABO 0 149 2017 02 tnv Eric Fontein onder vermelding van Thai promotie avond. Indien het aantal aanmeldingen te laag is wordt dat terug gestort, indien er meer aanmeldingen zijn dan er terecht kunnen doen we het een week later nog een keer.

 

Eric Fontein