IJsclub Nut enVvermaak

Aanmelden nieuwe seizoen  

Hoewel de temperaturen op dit moment nog niet direct aan schaatsen doen denken, opent de Uithof over 2 maanden haar deuren al. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn inmiddels al volop gaande.

We hebben op onze trainingsuren op de Uithof voor senioren nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Was je ooit al lid van onze club, maar gestopt vanwege studie of werk en zou je wel weer eens wat willen doen, of schaatste je tot nu toe recreatief en lijkt het je leuk om in groepsverband te trainen, meld je dan bij ons aan. Op maandagavond (21.15 – 22.30 uur) en op woensdagavond (22.00-23.15 uur) zijn onze trainingsgroepen actief en is er ruimte voor nieuwe aanwas. Heb je interesse laat je dan verder door ons informeren

(www.ijsclubstompwijk.nl).

Aanmelden kan via inschrijfformulier op onze website.  

Schaatslessen jeugd in Silverdome  

Ben je tussen 6 en 12 jaar en wil je graag leren schaatsen, dan kun je terecht op ons trainingsuur voor jeugdleden in Silverdome Zoetermeer. Onder leiding van deskundige en enthousiaste trainers wordt de schaatstechniek spelenderwijs bijgebracht. De lessen vinden plaats op donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. De trainingen zullen starten in de eerste week van oktober. Voor meer info en het inschrijfformulier, bezoek onze website www.ijsclubstompwijk.nl 

Namens IJsclub Nut en Vermaak, Tom de Haas