Zomerpret is gestart

zomerpret 2zomerpret 1

Zomerpret is gestart!

De eerste dag van ZomerPret zit er weer op. Veel kinderen wisten weer de weg naar het Dorpshuis te vinden. Voor het Dorpshuis stonden de Wigwams al klaar waar gespeeld werd en waar ’s middags bij een kampvuurtje broodjes werden gebakken. In het Dorpshuis was er volop ruimte om te knutselen. Niet alleen kleien en figuurzagen, maar ook emailleren, mozaïeken en porselein verven. ‘s Middags werden er ook nog stokpaarden gemaakt en indianentooien.

Dinsdag begint de huttenbouw. Het vele hout, wat we van verschillende adressen hebben gekregen,  ligt al klaar. Ook daar zullen de kinderen zeker iets moois mee maken. Bent U nieuwsgierig. Op woensdagmiddag vanaf 15.00 uur bent U van harte uitgenodigd om al dit moois te komen bekijken.

Wat is er nog te doen, de laatste 2 dagen.

Woensdag

Evenals de eerdere dagen kan er de hele dag geknutseld worden in het Dorpshuis. Ook kun je pannenkoekjes bakken.

Het cowboy- en indianendorp wordt nog mooier gemaakt. Je kunt je laten schminken als een echte indiaan of een stoere cowboy en misschien wil je wel de echte cowboy- en indianendans leren! Of wat dacht je van een ritje op een pony? Ook dat kan!

Vanaf 15.00 uur vindt er een  kleedjesmarkt plaatst waar ouders, opa’s, oma’s en alle andere belangstellenden mogen komen.

In het Cowboy- en Indianendorp mogen de kinderen zelf  van alles, voor een leuk prijsje, te koop aanbieden. Bijv, pannenkoeken, koekjes, bloemen, of werkjes die zelf  gemaakt zijn.

Donderdag

Dit de laatste dag van ZomerPret. In de ochtend mag je nog spelen in je hut of je wigwam. Verder is er nog van alles te knutselen boven in het Dorpshuis. ’s Middags is er BINGO in de benedenzaal, waar vele leuke prijzen zijn te winnen. Helaas moeten vandaag  de hutten wel weer worden afgebroken. Dit wordt door volwassenen gedaan. Wil je je hut mee naar huis nemen, dan mag dat altijd, maar je moet wel zelf voor vervoer zorgen.