Graag zou ik……..

Graag zou ik……………

………..een oproep willen doen aan alle Stompwijkers. Om voor variant 4 te kiezen voor het nieuwe plan bereikbaar Stompwijk.

Met deze variant ontlast je de hele Dorpskern. In plan 1-2-en 3 worden de bewoners vanaf de Huyssitterweg naar Leidschendam extra belast  door trillingen en geluid. Dit geldt ook voor de huizen in de oprit naar de brug van de Huyssitterweg waarbij ik ook behoor.

Naar de toekomst toe komt dit plan ook beter tot z’n recht, volgens mij wordt het kleine bedrijvenplan in dit gebied geactiveerd.

Dus nog meer verkeer. Daarom roep ik u op om uw mening kenbaar te maken op www.lv.nl/stompwijk en variant 4 te kiezen. En dat heel Stompwijk ontlast wordt.

Regeren is vooruit zien!

Bedankt bij voorbaat,

Jan de Bruin

Dr. v. Noortstraat 23 

Stompwijk