Collecteweek Nierstichting

In de week van 14 t/m 20 September is het  collecteweek voor de Nierstichting. Tijdens de collecte voert de Nierstichting campagne om aandacht te vragen voor de collecte en de noodzaak ervan. De wachttijd voor een donornier is 4 jaar.

Voor 1 op de 6 dialysepatiënten komt een donornier te laat. Daarom werken we aan het verkorten van de wachttijd. We stimuleren donatie bij leven, financieren onderzoek dat moet leiden tot minder afstoting van de donornieren en lobbyen voor wijzigingen van de Wed op Orgaandonatie (WOD).

Wij hopen dat u onze campagne wil steunen. U kunt dit doen door uw donatie te geven aan de collectant die bij u aan de deur komt. Zodat deze campagne een succes zal worden waardoor de wachttijd korter word en er mensenlevens gered gaan worden.

 Bij voorbaat dank!

Nierstichting coördinator Stompwijk:

Sonja van Abswoude