Klaverjassen

Wanneer gaan we weer beginnen?

 Wanneer gaan we weer beginnen met het klaverjassen in het Dorpshuis? Die vraag wordt regelmatig  gesteld. Het geeft toch wel aan, hoe gezellig het klaverjassen in het Dorpshuis is. Wat is daar zo bijzonder dan, kun je je afvragen. Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen. Eerst drink je een bakkie koffie aan de bar en vervolgens ga je een potje kaarten. Heel simpel. Geen verplichtingen en geen prijzen. Of toch wel. In de loop van het seizoen maken we een klaverjaspot. Deze pot maken we aan het eind van het seizoen leeg, door een hele gezellige avond te organiseren.  Kun je nou niet zo goed kaarten, of gaat het spel vaak te snel voor je, of heb je het nog nooit geleerd, geneer je niet, maar kom gewoon. Iedereen heeft het moeten leren en fouten maken mag.

Maar om op de eerste vraag terug te komen: Wanneer gaan we weer beginnen? Vanaf vrijdag 3 oktober gaan we weer wekelijks klaverjassen. Vanaf 19.45 uur is het Dorpshuis open, en van 20.00 uur- 22.00 uur wordt er gekaart. De entree blijft € 2,-

 Tot dan! Wilma van Es en Anneke van Bemmelen