Stratenmakers op de Meerlaanshow

straten 2straten 1

Stratenmakers op de Meerlaanshow

Een gedeelte van de Meerlaan tot de Raephorststraat is afgelopen week opnieuw bestraat nadat de riolering vernieuwd is. Er was een groep stratemakers aan het werk, maar zij kregen de laatste dagen hulp van een heuse machine zodat zij niet meer met de knieën op de grond en met gebogen rug hun werk hoeven te doen. Wel moeten zij alle stenen in de juiste volgorde neerleggen, zodat het er als een mooi tapijtje uit komt rollen.

Om jullie een indruk te geven heb ik er een foto van gemaakt. Ze zullen deze machine ongetwijfeld nog wel eens in gaan zetten als het andere deel aan de beurt is.

Voorlopig is de Meerlaan nog afgesloten, ook vandaag blijft het gedeelte vanaf het Klaverblad nog ontoegankelijk. Hopelijk kunnen we weer snel gebruik maken van deze doorgaande weg, alhoewel het voor de kinderen in de buurt wel jammer zal zijn, zij hadden de afgelopen weken een hele mooie grote zandbak voor de deur, waarin volop gespeeld is met kiepauto’s, emmers en schoppen. Hele projecten werden er gemaakt.

Misschien kan de gemeente het groene deel tussen Raephorststraat en van Santhorststraat geschikt maken voor de kinderen om daar lekker te spelen, want veel is hier verder niet.

Het is maar een idee !

Ria Luiten