Zangstudio The Voice nu ook in Stompwijk!

Mijn naam is Marian Pijnaker en jullie kennen mij misschien nog als voormalig dirigente van “kinderkoor de Regenboog”. Inmiddels heb ik mijn eigen “Zangstudio The Voice” in Leiden geopend waar ik zanglessen en workshops geef, toegankelijk voor iedereen die plezier heeft in zingen. Een aantal Stompwijkers heeft mij benaderd of er een mogelijkheid bestaat iets voor de kinderen in Stompwijk te organiseren. Dat idee heb ik natuurlijk opgepakt en vanaf 10 oktober is er voor muzikale kids de gelegenheid leuke lessen te gaan volgen in het Dorpshuis, door mij gegeven. 

Kids-klas

Voor kinderen vanaf 7 tot 10 jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Kids-klas. In de Kids-klas zingen we popliedjes zonder moeilijk notenschrift. Plezier staat voorop! De groep bestaat uit 10 – 15 kinderen en de lessen duren 60 minuten. Wij organiseren jaarlijks een presentatie-middag waarbij jullie kunnen laten horen wat jullie geleerd hebben in de Kids-klas.

De lessen voor de Kids-klas zijn op vrijdagmiddag van 15.45-16.45 uur.

Kosten € 25,00 per maand  

Pop-klas

Voor kinderen van 10 tot 12 jaar is er een Pop-klas.

Ben jij helemaal gek van musical en popmuziek? Dan is de Pop-klas écht iets voor jou! Met de groep leer je naar elkaar te luisteren en meerstemmig te zingen, en natuurlijk spelen presentatie en zelfvertrouwen hierbij een grote rol. Daar besteed ik dan ook graag aandacht aan. In de Pop-klas  krijg je alvast wat handige tips bij het zingen, zodat je eventueel gemakkelijk kunnen doorstromen naar de reguliere privé-zanglessen.

Ook met de Pop-klas doen we mee met de jaarlijkse presentatie-show!

De lessen voor de Pop-klas zijn op vrijdagmiddag van 17.00-18.00 uur

Kosten € 25,00 per maand.

Kijk ook eens op www.zangstudiothevoice.nl of via facebook.

Aanmelden kan via info@zangstudiothevoice.nl

Bij voldoende deelname starten de lessen op vrijdag 10 oktober 2014.

 

Groetjes, Marian