Badgasten zwemmen miniorencircuit deel 1

Badgasten zwemmen miniorencircuit deel 1

Afgelopen zaterdagmiddag zwommen Jelsie van Ruijven en Bart Pardon deel 1 van de regionale wedstrijden. Dit keer ging de reis naar het mooie zwembad in Gouda.

Bart mocht als eerste afstand de 100 mtr vrij zwemmen. Hij ging erg snel van start en had een mooie onderwater fase. Door zijn snelheid kwam hij alleen niet helemaal goed uit bij zijn keerpunten. Ook de trainer was dit opgevallen, dit is voor Bart een punt om de komende tijd goed op te gaan oefenen. Bart behaalde met een tijd van 1.23.61 een mooie 4e plaats. Vervolgens kwam hij nog uit op de 100 mtr rugslag. Met een eindtijd van  1.37.15 tikte Bart als 3e aan. Goed dus voor een bronzen medaille.

Jelsie mocht als eerste de 100 schoolslag zwemmen. Jelsie zat dit keer niet helemaal in haar slag en behaalde geen pr. maar dat neemt niet weg dat zij met een eindtijd van 1.43.15 toch als tweede aantikte en al snel haar zilveren medaille mocht ophalen. Als tweede slag stond Jelsie haar favoriet op het programma. Jelsie mocht 50 mtr vlinderslag zwemmen. Met deze slag kan helemaal niemand van haar leeftijd haar bijhouden. Jelsie eindigde dan ook op een mooie verdiende eerste plaats met een eindtijd van 40.23