Beste Stompwijkers

Beste Stompwijkers,

Met het team Dutch Flower Group en Habitat for Humanity ga ik met elf personen van 15 t/m 23 november huizen bouwen in Zambia.

Een dak boven het hoofd is voor ons vanzelfsprekend, terwijl dat in vele delen van de wereld anders is. Zambia is een van de armste landen ter wereld; 64% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Een fatsoenlijk huis is voor de meeste gezinnen onbereikbaar.

Samen met de lokale vakmensen en de toekomstige huiseigenaren gaan wij meewerken tijdens de bouw van hun nieuwe huizen. Vanuit een veilig thuis ontstaat de mogelijkheid om op eigen kracht een betere toekomst op te bouwen. Daarom draag ik graag mijn steentje bij en wil ik helpen bij het bouwen van nieuwe huizen in Zambia.

Als deelneemster aan deze reis, dit fantastische initiatief, hebben wij de opdracht gekregen om voor dit doel geld in te zamelen door middel van sponsoring, giften en andere acties.

Omdat in het weekend van 18/19 oktober aandacht besteed wordt aan wereld missie dag wordt er  na de vieringen van zaterdag en zondag een deurcollecte gehouden ten behoeve van deze bouw reis.

Geef deze mensen een huis, een thuis en daarmee een betere toekomst.

Meer informatie van deze bouw reis kunt u lezen op:

http://www.buildwithme.org/nl/bouwreisteams/bouwreisteams_item/t/team_dutch_flower_group_2014

Petra de Jong