Kaartavond Stichting Amigos geslaagd!

amigos 1

Kaartavond Stichting Amigos geslaagd!

 Opbrengst € 850,00

 Inmiddels hebben wij alweer de 11e kaartavond georganiseerd.  Afgelopen zaterdag was de warmste 18e oktober sinds de meting. Dat konden wij goed merken, want de hele avond stonden de buitendeuren wagenwijd open. We mochten totaal 76 kaarters verwelkomen, omgerekend zijn dat 19 tafels. Deze avond hadden wij een speciaal doel aan de kaartavond “geplakt”, welke Stichting Amigos ondersteunt, t.w. de Bouwreis naar Zambia van Petra de Jong. Van haar werk uit gaat zij met een bouwgroep medio november huizen bouwen in Zambia. Dit in samenwerking met de Dutch Flower Foundation en Habitat for Humanity. Zie verdere informatie in de Dorpsketting van vorige week. Deze avond mochten wij kaarters begroeten, die voor de eerste keer bij Stichting Amigos kwamen klaverjassen. Er zijn zelfs een aantal kaarters, die al vanaf de eerste keer geweest zijn. Hulde!

amigos 2

Wij organiseren het jaarlijks graag voor u en voor het goede doel. Na de drie rondes kaarten, de hapjes, bitterballen en het woordje van Petra werd het weer spannend welk team het hoogst gekaart zou hebben. Nadat alle uitslagen ingevoerd waren in de computer kwam de uitslag er vanzelf uitrollen. De 1e prijs ging naar het team van Con v Gessel met 22.680 punten. Samen met haar man Nico en dochters Karin en Erica hadden zij kennelijk goed geoefend voor deze avond en voor wie het nog niet weet: familie van onze voorzitter Adrie Kerkvliet! De 2e prijs was voor het team Coby Wensveen met 21.046 punten. Zij kaartte met Nico van Vliet, Jaap en Theo de Jong. Daags tevoren werd dit team gevormd op de barbecueavond van fietstoerclub TC. De 3e prijs ging naar het team van Kees de Jong met 20.600 punten. Met zijn vrienden Rob de Jong, Toby van Marwijk en Michael van den Nouweland kwamen zij eerst bij Amigos kaarten voordat zij naar het Gele Kratten Feest gingen. Toppie!

De troostprijs ging naar het team van Wilbert en Johan v.d. Krogt, Gijs Buitelaar en Petra de Jong met 15.318 punten en dat werd traditioneel beloond met een mooie bos fresia’s. Tot slot willen wij iedereen bedanken die meegeholpen hebben aan deze geslaagde avond. De sponsors voor de prijzen o.a. Bloemsierkunst De Passie, Van Bohemen Poelier, de bollenboer en vele anderen; de reserve kaarters; alle helpende handen: Anne, Sonja, Monique, Wendy, Wim, Betty en niet te vergeten het Amigos Team zelf.

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot, Stichting Amigos