Verhalen uit de Bijbel

Verhalen uit de Bijbel

Donderdag 20 november gaan we weer in Stompwijk starten met een nieuwe serie. Dit keer gaan we ons buigen over het bijbelboek Psalmen. Dit zullen we doen aan de hand van het boekje van Max Lucado die ons meeneemt naar de tijd van koning David. We gaan ook de profetieën ontdekken die heel herkenbaar over Jezus gaan. Maar we zullen vooral verrast worden door de bemoedigende en troostende teksten die speciaal voor ons geschreven lijken te zijn.


Wij komen een keer per twee tot drie weken bij elkaar om ons samen te verdiepen in de Psalmen. Dit doen we op een open en ontspannen wijze met wat lekkers bij de koffie/thee. U kunt zich voor deze serie bij mij aanmelden:
alwin.van.ruijven@gmail.com of 06-51408136. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor vragen over deze nieuwe serie.

Alwin van Ruijven