Mededelingen vanuit het secretariaat

Gelukkig ouder worden

In onze samenleving worden we, lijkt het wel, geregeerd door de vooruitgang. Het accent ligt op steeds sneller en luidruchtiger. Er is nauwelijks tijd voor stilte en reflectie. Ouder worden  houdt juist in aanvaarden, loslaten en je met het verleden verzoenen. We willen een middag proberen ons te bezinnen op deze levensfase die een spirituele tijd van groei en rijpheid kan zijn. En dat wie leert met zijn grenzen om te gaan, nieuwe deugden zal ontdekken, zoals dankbaarheid, zachtmoedigheid of aanvaarding.

Begeleiding: pastoor Jaap van der Bie.

Waar: Christus Dienaarkerk, Van Swietenstraat 1, Zoeterwoude Dorp.

Wanneer: Woensdag 29 oktober 2014

Tijd: 14 tot 16 uur. 

Hondenpoep,

Bij het kerkhof is een bordje geplaatst met de tekst “verboden voor honden”, de mensen van de kerkhofwerkgroep die het kerkhof schoon en netjes houden, komen dit ongemak geregeld tussen de graven tegen.

Dat moeten wij met zijn allen niet willen.

De kerkhof werkgroep. 

Doopvieringen, worden in overleg met de betrokken personen vast gesteld.

Aan melden via het secretariaat.  

Hebt u financiële problemen?

De Parochiële Charitatieve Instelling van onze Parochie kan u waarschijnlijk helpen. Uw aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld. Contact via het secretariaat