Collecte Alzheimer Nederland van 3 tm 8 november

Help                             

Wie zou mij nog willen helpen door een paar straatjes te collecteren? Het gaat om de collecte voor de Alzheimerstichting.

Ik heb nog 3 bussen vrij.  Bel mij even, dan ben ik heel erg blij.

Alie van Veen, tel.: 071– 580 31 12

Collecte Alzheimer Nederland van 3 t/m 8 november

In de week van 3 tot en met 8 november vindt de collecte van Alzheimer Nederland plaats. In Stompwijk gaan zo’n 13 collectanten op pad om geld in te zamelen. Alzheimer Nederland werkt al dertig jaar aan een beter kwaliteit van leven voor mensen met dementie- waarvan de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm is- en hun omgeving. Door hulp en informatie te bieden en op te komen voor hun belangen. Met 52 regionale afdelingen en ruim tweehonderd Alzheimer Cafés heeft Alzheimer Nederland een landelijk netwerk van betrokken vrijwilligers. Daarnaast financiert Alzheimer Nederland wetenschappelijk onderzoek naar behandeling, preventie en genezing van dementie. De stichting is volledig afhankelijk van particuliere giften.

Jezelf verliezen

Dag in dag uit worstelen honderdduizenden mensen in Nederland met de gevolgen van dementie. Als patiënt of als naaste. Door de vergrijzing  neemt dit aantal de komende jaren snel toe. Een op de vijf mensen wordt door de ziekte getroffen. Alzheimer is daarmee hard op weg de grootste en meest kostbare ziekte te worden in Nederland. Dus beste mensen als de collectant bij u aanbelt laat hem of haar niet in de kou staan en GEEF GUL!.

Groet, Alie van Veen, coördinator Alzheimer collecte Stompwijk