Hallo kids

Hallo kids,

Elk jaar dragen wij een steentje bij tijdens het Kerstfeest met de ouderen die wij niet mogen vergeten. Dit jaar zijn wij weer gevraagd om tijdens het kerstdiner te komen zingen bij Monteverdi Zoetermeer. Zo hebben de bewoners een prachtige middag of avond en dat is toch het mooiste kerstcadeau dat je kunt geven?

Kan jij aardig zingen en je bent niet ouder dan 15 jaar of wil je altijd al graag in een groep zingen en wil je opa of oma verrassen dan is dit misschien wel het mooiste kerstcadeau!

Of heb jij een opa of oma die woont in Monteverdi Zoetermeer? Dan mag jij met The Rocking Angels mee zingen! Niemand hoort met kerst alleen te zijn, ook ouderen niet. Geef je nu op! De repetitie gaat weer van start!

Mail naar dit adres: fotografiecarmen@hotmail.com of 0640241754

CArmen