Optreden Sweet Lake Harmony Singers in Emmaus

slh

Zaterdag 15 november om 14.30 uur:

Optreden koor SWEET LAKE HARMONY SINGERS in Emmaus

Wij zijn The Sweet Lake Harmony Singers, het barbershopkoor uit Zoetermeer en omstreken. Zo zingen er inmiddels 4 vrouwen uit Stompwijk mee in dit koor. Op zaterdagmiddag 15 november komen wij voor u optreden. Ons koor bestaat uitsluitend uit vrouwen die a capella zingen, dit wil zeggen dat er geen hulp van instrumenten aanwezig is. Alles wordt met de stem gedaan, zodat er 4 stemmig prachtige akkoorden ontstaan. Het barbershop repertoire bestaat uit vele bekende, bewerkte Engelstalige band/musical nummers zoals The Beatles, Abba en Neal Sadaka en heel misschien is er al een uitstapje naar het kerstrepertoire. Wij hebben er al zin in. Kom luisteren, kijken en genieten, iedereen is van harte welkom.

Tot zaterdag!

Emmaus, Bennebroekweg 1, Zoeterwoude-dorp. (Tel. 088 2091000)