Hulp gevraagd voor de ‘Kerstketting zonder grenzen’

kerstketting

Hulp gevraagd voor de ‘Kerstketting zonder grenzen’

 Het thema van de Kerstketting dit jaar is ‘Kerstketting zonder grenzen’ en om dat te realiseren  hebben wij de hulp nodig van alle mensen die Stompwijk en zijn bewoners een warm hart toedragen maar die momenteel niet woonachtig zijn in ons dorp. Wij willen al deze mensen oproepen om een bijdrage te leveren aan de Kerstketting van 2014 door een stukje te schrijven en dit vóór 15 december e mailen naar de redactie van de Dorpsketting (redactie@dorpsketting.nl). De bijdrage kan bestaan uit een persoonlijke herinnering aan Stompwijk, kerstvieren in het buitenland, een kerstgroet, kerstgedicht of een mooie wens voor het nieuwe jaar. Ieders persoonlijke verhaal is van harte welkom, graag ontvangen wij hierbij ook een foto van de afzender.

Kent u iemand waarvan u vindt dat hij/zij niet mag ontbreken in de ‘Kerstketting zonder grenzen’? Schroom dan niet en stuur dit bericht door met de vraag of ook zij dit jaar een bijdrage willen leveren. Want een Kerstketting maakt de redactie natuurlijk niet alleen, die maken we met zijn allen!