Serieuze verzoeken bij Serious Request

Serieuze verzoeken, zondagmiddag/avond 21 december bij Café de Gouden Leeuw!

Vroeger zag je in de cafe’s ze wel staan, die mooie jukeboxen waar je een muntje in kon gooien en je favoriete singeltje mocht kiezen. Inwendig ging er een mechaniek in werking om jou plaatje op te pakken, op de draaitafel te leggen en vervolgens kon het hele cafe genieten van de heerlijkste muziek.

A.s. zondag kun je weer je favoriete nummer aanvragen, dit keer voor elk willekeurig bedrag (voor 3FM Serious Request) en je singel wordt live (van echt Vinyl) gedraaid. We hebben meer dan driehonderd echte Jukebox top tracks van uiteenlopende pluimage. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, Rock & Roll, Pop, Smartlap/meezinger, Nederlandstalig, Duit/Frans en natuurlijk Kerst plaatjes.

Tijdens deze dag kun je meedoen met een bierproeverij, we zijn benieuwd wie er de juiste merken uit weet te halen of ben je meer een Whisky kenner en laat je daar je skills zien! Natuurlijk genieten we ook van het live optreden van de Band Beer & Wiskey.

Kom langs en door middel van een gezellige middag/avond steunen we het goede doel van 3FM en het Rode Kruis. Aanvang 15.30

Henk de Winter