Groeten uit Spanje

Vanuit mijn huis in Spanje, wil ik iedereen een gezellige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar toewensen. 

Toen ik 23 november met de boot aankwam bij de Hoge Brug was ik (en mijn Pieten) enorm verrast van zoveel kinderen en volwassenen in dat mooie dorp Stompwijk. Daarna met zijn allen naar Het Blesse Paard voor een reuze gezellige middag. Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar het organiserende team: Geweldig!! 

Tijdens de diverse bezoeken bij de kinderen en mensen thuis en elders heeft Sinterklaas het prima naar zijn zin gehad. 

Op 5 december ben ik met een paar Pieten op bezoek geweest bij de Maerten v.d. Veldeschool. Verwelkomd door directeur Kees-Jan en de Ouderraad, wij hebben een prachtige ochtend beleefd, met een bezoek aan alle groepen van de school. Stichting Amigos: bedankt voor de prima begeleiding.

 

Sinterklaas gaat nu voorlopig lekker genieten van de rust en ik hoop jullie volgend jaar natuurlijk weer allemaal te zien.

 

Prettige Kerst en een goed 2015!!

 

Sinterklaas