Wij wensen u het beste voor het nieuwe jaar

Wij wensen u het beste voor het nieuwe jaar 

Er is weer een nieuw jaar aangebroken, een jaar van verrassingen en uitdagingen. Het afgelopen jaar hebben we kunnen afsluiten met mooie  Kerstvieringen in wederom een mooi versierde kerk. Dit dankzij onze vrijwilligers van de groep die jaarlijks weer een dag bezig zijn om dit te verwezenlijken. Onze parochie steunt op en vaart wel bij onze vrijwilligers. De dank daarvoor is groot namens, denk ik, de gehele parochiegemeenschap.

Wij zijn daarom ook het komend jaar wederom druk bezig om deze grote groep mensen te motiveren, te helpen te ondersteunen daar waar nodig. Er zijn ook nieuwe plannen gemaakt voor de diverse zaken om en rond de kerk. Dit kunnen wij niet zonder onze mensen die op zoveel punten meehelpen. Deze groep van jong tot oud moet ook worden aangevuld. Zoals bijvoorbeeld afgelopen jaar onze kostergroep versterkt is met een nieuwe koster. De heer Henk Granneman.

De misdienaars kunnen ook wat versterking in de gelederen gebruiken.Zo ook meerdere groepen waarin vele dames en heren al zolang meehelpen, dat ook zij graag het stokje willen overdragen om het of iets rustiger aan te doen of een andere groep te versterken.

Dus de missie voor dit jaar is om vanuit de parochie en daarbuiten mensen te zoeken die op alle gebied willen meehelpen met alle zaken in en rondom de kerk. Velen van u hebben al verschillende keren de handen uit de mouwen gestoken, maar wellicht kent u iemand uit uw omgeving die het leuk vindt om aan te schuiven bij deze mooie groep mensen.  

Een mooi en gezond 2015 gewenst. 

Marjolein Janson,

Beheercommissie H. Laurentius