Inbrekersgilde weer actief

Inbrekersgilde weer actief

Op donderdag 8 januari is er tussen 13.00 en 17.00 uur ingebroken op de Dr. van Noortstraat 66. De inbreker(s) heeft/hebben geprobeerd om een aantal deuren aan de achterzijde van de woning te forceren. Mogelijk geschrokken van het alarmsysteem zijn ze maar heel kort binnen geweest. Een getuige heeft die dag rond half drie een witte BMW op twee plekken in de buurt van ons huis zien staan: eerst voor de deur van 62, kort daarna voor de oprit tussen 66 en 64 in. Vreemd genoeg hadden de twee mannelijke inzittenden met een Oost-Europees uiterlijk 1 of meerder raampjes geopend ondanks dat het heel hard regende op dat moment. Mogelijk hebben deze passanten op meerdere plekken langs de weg ‘de kat uit de boom gekeken’ voordat ze bij ons hebben geprobeerd toe te slaan. U bent bij deze gewaarschuwd!

Fam. van Krevelen

Politie op jacht naar woninginbrekers

Hoewel de politie veel inzet pleegt om woninginbrekers aan te houden vinden er in deze donkere maanden veel woninginbraken plaats. De teller bleef in de afgelopen week steken op 15 woningbraken en drie pogingen tot woninginbraak. Om het hoge aantal woninginbraken terug te dringen heeft de politie uw hulp nodig.

112, daar vangen we inbrekers mee

Voorkom een inbraak en wees alert! Hoort of ziet u iets verdachts, aarzel dan niet en bel 112. Liever tien keer voor niets gebeld, dan dat u achteraf tegen uzelf moet zeggen: had ik maar … Volg zo mogelijk op veilige afstand de persoon totdat de politie ter plaatse is. Let goed op gegevens als kenteken voertuig, kleding, signalement en noteer ze indien mogelijk.

Kijk voor preventietips op www.politiekeurmerk.nl.