Junior Songfestival, wilde avonturen

JSF 1

Junior Songfestival, wilde avonturen

Een klein verslag van afgelopen zaterdag over het avontuur van Evy, Lois en Amanda bij AvroTros Juniorsongfestival 2015.


Wij wisten dat de finale niet haalbaar was. In een week tijd een liedje pas kennen en gelijk de studio in betekent toch wel dat deze meiden getalenteerd zijn. Ze kennen elkaar net een maand en totaal onverwachts winnen ze ook nog de wildcard!

 Hoe bizar is dat?

Toen ze werden uitgenodigd moesten ze ook nog in 2 dagen tijd de danspasjes leren en dat betekent stress en heel veel uren met elkaar oefenen. Het is ze gelukt in korte tijd alles onder knie te krijgen.
Wat een geweldige dag hebben ze gehad…..om nooit meer te vergeten. En volop in de schijnwerpers ,want als je één van de wildcard winnaars bent, betekent volop aandacht van Jan Smit! Ze werden een kwartier lang geïnterviewd en hebben veel gelachen met Jan want hij wilde ook bij The Rocking Angels club waarop Amanda zei: “Jij bent een jongen, dus dat zal niet gaan”. Vervolgens vroeg Jan of hij ook zo’n jasje aan kon doen (de Angels hadden alle drie glitterjasjes aan) en dat paste natuurlijk niet, dus deed hij twee jasjes aan. Een linkermouw en een rechtermouw van het andere jasje….hahahaha hilarisch en geen gezicht natuurlijk!

Maar goed, de auditie was boven mijn verwachting omdat het oefenen niet zo goed ging dacht ik: duimen maar. Charly Luske vond het geen slechte auditie maar dat ze meerstemmig hadden moeten zingen (dat wist ik ook wel maar daar was geen tijd meer voor) en voor de rest mogen ze het weer volgend jaar proberen en aan de tip denken om verder te komen. Ik ben natuurlijk apetrots op mijn Angels en de rest van de supporters die mee gingen. 18 Augustus is pas de eerste uitzending.

Wij willen iedereen bedanken voor het stemmen want zonder jullie hadden wij dit avontuur niet kunnen beleven. HARTELIJK DANK!

CArmen