30e Weekendkamp 15-16 mei

30e weekendkamp 15-16 mei

Nog een week om in te schrijven voor het ‘wild wild west weekendkamp’ !!!

Heb je je al opgegeven voor het 30e Wild Wild West weekendkamp, dan zou ik maar snel opschieten als je dit nog niet gedaan hebt (dit geldt vooral voor de ouders). We gaan terug in de tijd van de Indianen, Cowboys, paard en wagen etc. Terug naar de ruige tijden en het goud zoeken. Dit zal letterlijk plaats vinden, maar nu in de vorm van de Wisseltrofee. De inschrijving sluit op zondag 16 april! Maar Weekendkamp staat ook voor, lekker patat eten, in de tent slapen met je vrienden of vriendinnen, gezellig samen zingen met de leiders en natuurlijk met z’n allen de wisseltrofee winnen. Meer als 50 losse en vaste leiders doen hun best om van dit kamp een succes te maken. Met een speciale bouwcommissie die de spelletjes maakt en de catering die voor iedereen het eten verzorgt. Ook dit jaar heeft de kampstaf weer een speciale locatie weten te regelen voor de echte Wild Wild West spelletjes.

Wie mogen aan dit weekendkamp deelnemen?

De leden van Stompwijk’92, die op 15 mei 6 jaar oud zijn t/m de leden die nu 10 jaar oud zijn. Dit jaar zijn de inschrijfkosten € 7,50. Dit kan je overmaken op rekeningnummer: NL38 RABO 0105574074 ten name van M.E.M. Luiten en onder vermelding van volledige voor- en achternaam. De betaling van het inschrijfgeld graag wel via het genoemde rekeningnummer voldoen. Geen betaling, geen deelname. Vol is vol dus schrijf je snel in via de site www.weekendkampstompwijk.nl Vergeet niet de financiële verplichting af te handelen want alleen dan is de inschrijving geldig.

Groetjes van de weekendkampstaf