Datum kaart- en bonnenverkoop bekend

Datum kaart- en bonnenverkoop bekend!

Het weer wordt steeds beter; de vogeltjes fluiten vrolijk, de barbecues worden weer uit de schuur gehaald en de zon schijnt weer als nooit tevoren. Door deze heerlijke omstandigheden krijgen wij de kriebels in de buik en hebben we nóg meer zin gekregen in de komende zomer en daarbij ook in Stompwijk Summerland. Voor degenen die er hetzelfde over denken en zo snel mogelijk een kaartje willen bemachtigen; geen zorgen, de datum van de kaartverkoopstart komt in de buurt.

Op zaterdag 2 mei om 10.00 start de online kaartverkoop.

Op www.stompwijksummerland.nl kunnen vanaf dat moment de kaarten voor de vrijdag, de zaterdag en de passe-partouts gekocht worden. Op zondag is de toegang zoals elk jaar geheel gratis. De artiesten van de vrijdag, zaterdag en zondag worden vóór de kaartverkoop bekend gemaakt. Vanaf de bekendmaking worden elke week andere artiesten in het zonnetje gezet. Hierbij wordt informatie over de artiesten gedeeld.

Het is vanaf dit jaar bij de kaartverkoop mogelijk om naast de kaarten ook direct online drankbonnen te kopen. Dit heeft als voordeel dat u tijdens Stompwijk Summerland niet meer in de rij hoeft te staan om bonnen voor drank te halen. Daarnaast zitten aan de koop vanaf een bepaald aantal bonnen interessante bulkkortingen verbonden.

Als u op de site komt, bijvoorbeeld om kaarten/bonnen te kopen, bekijk dan gerust de rest van de vernieuwde website. Dit jaar heeft de website een nieuw paradepaardje: de ‘Hall of Fame’. De bekendste artiesten die ooit hebben opgetreden op Stompwijk Summerland en haar voorganger Stomppop, worden hier op unieke wijze weergegeven.

Blijf via social media op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Instagram en Facebook.

Sleep all day. Party all night.

www.twitter.com/_summerland_

www.instagram.com/wearesummerland

www.facebook.com/stompwijksummerland