30e Weekendkamp op 15 en 16 mei

30e weekendkamp op 15 en 16 mei Thema: Wild Wild West

Het 30e Wild Wild West Weekendkamp gaat komende vrijdag 15 mei van start. Alle kinderen worden verzocht om 18.00 uur zich te melden voor het Wilde West Weekendkamp. Nadat de kids een slaapplekje uitgekozen hebben in de Weekenkamptent, moeten ze zich melden bij hun vaste leider. Gelukkig hebben we weer 20 vaste leiders kunnen vastleggen die de kinderen zullen begeleiden tijdens de Wild Wild West dagen. De teamindeling, met daarbij de vaste leiders, (zoals vorige week gepubliceerd) is ook te vinden op onze site

 www.weekendkampstompwijk.nl

Kinderen, het is nu de bedoeling dat jullie goed gaan nadenken, hoe jullie openingsoptreden eruit gaat zien. Tenslotte is een goed begin, het halve werk. Voor de opening hebben we een speciale jury weten te strikken om jullie een cijfer te geven. Zoals eerder gemeld, Italiaanse omkoop praktijken willen we niet hebben, maar de jury een beetje ‘lekker’ maken is wel toegestaan. Uit andere jaren bleek een goede openingsact goud waard om later met de Wisselbeker op het podium te mogen staan. Alle teams worden verzocht een mascotte te maken, die als joker ingezet kan worden.

Komt allen kijken naar de opening van het Wild Wild West kamp om 19.00 uur!!!

Ouders, opa’s en oma’s, vrienden en alle anderen zijn van harte welkom bij de opening op 15 mei. Het officiële startschot wordt om 19.00 uur gegeven, door alle leden van de kampstaf.

Na de opening zal het gehele kamp in het teken staan van het wilde westen. Misschien wordt er ook wel echt geschoten door de cowboys, wie weet. De kinderen zullen het echte leven van het Wilde Westen ervaren door zelf o.a. stier te rijden, hoefijzer te slaan, namaak paard rijden, totempaal maken etc etc. Op zaterdag ochtend gaan we naar een echte omgebouwde Wild West boerderij waar de Sheriff rond rijdt op zijn eigen paard, de wilde kalveren worden los gelaten waarna ze gevangen moeten worden met een lasso.

Voor meer info raadpleeg ook onze website www.weekendkampstompwijk.nl