Katholieke Bond voor Ouderen Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

Nieuwsbrief juni no 2

Uitgaansdag donderdag 25 juni

Donderdag 25 juni om 8 uur vertrekken wij vanaf het sportpark Meerhorst met Theo’s busreizen voor een gezellig uitje naar Hoorn waar we met de stoomtram richting Medemblik vertrekken. Wij brengen deze dag in Noord- Holland door en gaan met volle teugen genieten van de Zuiderzee, het IJsselmeer, Enkhuizen en Wognum, voor het gebruik van een heerlijk drie gangen diner. Verwachte terugkomtijd op het sportpark Meerhorst 20.30 uur.

Rabobank Sponsofietstocht zondag 28 juni

Ook dit jaar heeft de KBO zich weer ingeschreven voor deze tocht, u kunt ons steunen door no 212 op uw deelname formulier in te vullen. U kunt verschillende afstanden afleggen, hoe meer kilometers er gereden worden hoe meer er gedoneerd wordt naar de vereniging. Wij wensen u veel fietsplezier.  

Laatste Soosmiddag

De laatste Soosmiddag voor de vakantie is dinsdagmiddag 14 juli 2015. Hierna komt het bestuur nog een middag in actie met de Stompwijkse Paardendagen. Op vrijdagmiddag 17 juli zijn we in de tent om u te voorzien van heerlijke koffie met lekkers. Hierna zien wij u weer terug op dinsdagmiddag 25 augustus voor verdere soosactiviteiten.

Namens  het bestuur een fijne vakantie toegewenst met veel zonnige dagen.

Sec. Antoon van Santen