Wielertijdrit van IJsclub Nut en Vermaak

Wielertijdrit van IJsclub Nut en Vermaak

Op vrijdagavond 26 juni organiseert IJsclub Nut en Vermaak weer de jaarlijkse tijdrit rondom de Vogelplas. Het is een leuke (laagdrempelige) tijdrit voor iedereen die zin heeft om zich eens te meten en even 14 km af te zien. De inschrijving is vrij voor (oud)-inwoners van Stompwijk en Zoeterwoude en voor leden van de IJsclub en de Toerclub Stompwijk. De start vindt plaats op de Kniplaan nabij de brug over de A4.  De eerste renner zal starten om 19.00 uur.

LET OP: De prijsuitreiking vindt meteen na afloop plaats in de kantine van Stompwijk ’92. (v.a. ± 20.15 uur)

Er wordt gestreden in de volgende categorieën: Meisjes en jongens junioren t/m 16 jaar (7 km, één ronde); dames, heren senioren en heren veteranen (40+) (14 km, twee ronden). Deelnemen is belangrijker dan winnen!

Inschrijven kan t/m woensdag 24 juni middels het sturen van een e-mail naar tijdrit@ijsclubstompwijk.nl onder vermelding van:

Naam, voornaam, Geboortedatum, Man/vrouw, telefoonnummer.

Deelname vindt plaats op eigen risico. Er zullen seingevers op het parcours staan, maar de weg is niet afgesloten voor het overige verkeer. Het dragen van een valhelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 en dient voor de start te worden voldaan.

Voor meer informatie kun je terecht op www.ijsclubstompwijk.nl of bij één van onderstaande:

Arno van Rijn (06 45 48 89 19), Patrick Delanghe (06 39 84 93 21) of Frank Suijten (06 10 55 66 86)