Keuzes maken is moeilijk

Keuzes maken is moeilijk

Het is alweer enige tijd geleden dat ik een flinke waarschuwing heb gekregen van mijn lijf dat ik gas terug moest nemen.  Dit heb ik uiteindelijk zeer serieus genomen en ben hier dan ook volop mee aan de slag geweest. Inmiddels zijn we bijna 3 maanden verder en ben ik gelukkig weer behoorlijk opgeknapt en ga het leven weer enthousiast tegemoet. Toch heeft dit alles mij wel aan het denken gezet, want zo’n heftige reactie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Na alles goed te hebben afgewogen, veel overleggen en nadenken, heb ik besloten dat het beter is om mijn werkzaamheden bij Het Blesse Paard neer te leggen. Ondanks dat ik altijd volop heb genoten van het werk, moet ik hierin toch voor mezelf kiezen.

Er zal worden gezocht naar een nieuwe exploitant, maar in de tussentijd zal de rest van het team voortzetten.

Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en ook vooral voor de bloemen en kaartjes die ik de afgelopen tijd heb mogen ontvangen! 

Desiree Onderwater