Politie houdt toezicht op Stompwijkse Paardendagen

Politie houdt toezicht op Stompwijkse Paardendagen

De politie heeft tijdens de Stompwijkse Paardendagen toezicht gehouden en spreekt van enkele kleine incidenten. Een 25-jarige vrouw uit Benthuizen werd door een even oude man uit Pijnacker met een spuitbusje vloeistof in het gezicht gespoten. De vrouw hield langdurige irritatie aan haar ogen over en moest ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld. Zij heeft daarna nog een ziekenhuis bezocht. De man uit Pijnacker werd aangehouden. De politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Feestgangers zagen dat een 19-jarige man uit Zoeterwoude drugs gebruikte en attendeerden agenten daar op. De man werd aangesproken en bij een fouillering kwam nog een paar gram aan softdrugs tevoorschijn. De Zoeterwoudenaar bleek ook in het bezit van een mes te zijn. De politie heeft de drugs en het mes in beslaggenomen.