Het nieuwe seizoen gaat van start voor Fanfare Juliana!

Nu de scholen zijn begonnen en de meeste mensen het ‘gewone’ leven weer oppakken gaat ook het nieuwe seizoen voor Fanfare Juliana weer van start. Vanaf aanstaande woensdag, 26 augustus, starten de lessen en repetities weer. Ook dit jaar zullen er natuurlijk weer een aantal momenten zijn waarop wij van ons laten horen!  Het eerstvolgende concert zal plaatsvinden op zondagmiddag 8 november. Het Najaarsconcert is altijd een muzikaal hoogtepunt in het seizoen en is daarom zeker het komen luisteren waard. Zet het alvast in uw agenda!   

Met ingang van het nieuwe seizoen vindt er een bestuurswissel plaats in de fanfare. Na een aantal enthousiaste jaren van voorzitterschap geeft Gerda van der Helm het stokje door aan Arie Lelieveld. Gerda bedankt voor je inzet de afgelopen jaren!  Arie heel veel succes!

Heeft u een vraag, dan kunt u, Arie en de rest van het bestuur ( Jasmijn Jansen (secretaris), Geordie Bregman (penningmeester) en Jayme Bocxe) het beste bereiken via e-mail. het e-mail adres is julianastompwijk@gmail.com of natuurlijk even langs lopen bij een van hen. 

Daarbij is de start van het nieuwe seizoen/schooljaar natuurlijk ook de perfecte tijd om aan iets nieuws te beginnen, een nieuwe hobby bijvoorbeeld. Een muziekinstrument bespelen kan uw nieuwe hobby zijn! Ook aan volwassenen wordt er bij Fanfare Juliana muziekles gegeven. Twijfelt u of het iets voor u is? Het is bij ons mogelijk om eerst 4 proeflessen te volgen voordat u lid wordt. Zo kunt u het eerst even proberen. Lijkt het u wat de proeflessen te volgen op een door u gekozen fanfare instrument? Neem dan contact op via bovenstaand e-mailadres of loop even langs op woensdagavond in het dorpshuis, wij repeteren vanaf 20.00 uur.  

Muzikale groeten, Fanfare Juliana