Boerengolf met record aantal deelnemers

De ruim veertig deelnemers aan het jaarlijkse boerengolftoernooi van het buurtschap Drie Molens hadden het afgelopen zondag niet beter kunnen treffen. Het was een heerlijke warme middag en de golfbaan in het weiland naast  het huis van Carina en Richard Kaan was in optimale conditie gebracht.

De schapen waren even verhuisd en door de recente dijkverhoging waren enkele holes in een moeilijker positie geplaatst.  

Maar met een beetje smokkelen kon  bijna iedereen binnen tien slagen de tennisbal in de pvc pijpen slaan. Leuk was de aanwezigheid van een aantal nieuwe bewoners die op deze ongedwongen wijze kennis konden maken met hun buurtgenoten. Dankzij een genereuze sponsor was de eerste prijs niet alleen een prachtige beker maar ook een mooi horloge. Bij de dames was die prijs voor Eliza Starrenburg van huisnummer 46b. Zij deed het parcours in 43 slagen. Bij de heren was Erwin Vorwerk, een schoonzoon van  Henny en Jan Bernhard Kenemans, met 39 slagen de winnaar.  

Oefenen voor volgend jaar is er niet bij want s avonds stonden de schapen alweer in het weiland en waren de holes weggehaald.  Richard Kraan.