Jeffry Bonnet

jeffrey bonnet

Jeffrry Bonnet

De bekende zanger Jeffry Bonnet opent 27 september a.s. het Zoetermeerse theaterseizoen, met muzikale medewerking van de befaamde accordeonist/toetsenist Aad Paardekooper uit Stompwijk. Ook de gitarist/trompettist Frans Rimmelzwaan zal zijn muzikale medewerking verlenen.

Voor de opening van dit theaterseizoen heeft Jeffry een zeer mooi programma voor u samengesteld met als titel: ‘Dit is mijn liedje voor jou’…met liedjes van o.a. Ramses Shaffy, Wim Sonneveld, Toon Hermans, Robert Long, Benny Neyman, Frans Halsema, Stef Bos, Jacques Brel, Charles Aznavour, Claudia de Breij, en eigen composities.

Voor dit openingsconcert, dat zal worden gehouden in Theater 1892, Dorpsstraat 74a, 2712 AM te Zoetermeer, kunt u tickets bestellen op www.jeffrybonnet.nl

Voorverkoopadressen Zoetermeerse Brasserie, Dorpsstraat 108 te Zoetermeer, House of Blue Jeans, Dorpsstraat 67 te Zoetermeer. Zaal open 12.15 uur en aanvang 13.15 uur. Entree € 15,00

De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij als u van dit prachtige, unieke optreden wilt genieten.

Namens Jeffry een fijne middag toegewenst!

Marianne Moes