Vanaf 2 oktober klaverjassen in het Dorpshuis

Vanaf 2 oktober klaverjassen in het Dorpshuis

Vanaf vrijdag 2 oktober starten weer de klaverjasavonden in het Dorpshuis. Voor wie is het toegankelijk? Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen. Eerst drink je een bakkie koffie of thee, aan de bar, en vervolgens ga je een potje kaarten. Heel simpel. Geen verplichtingen en geen prijzen. Of toch wel. In de loop van het seizoen maken we een klaverjaspot. Deze pot maken we aan het eind van het seizoen leeg, door een hele gezellige avond te organiseren.  Kun je nou niet zo goed kaarten, of gaat het spel vaak te snel voor je, of heb je het nog nooit geleerd, geneer je niet, maar kom gewoon. Iedereen heeft het moeten leren, en fouten maken mag. Aanmelden is niet nodig, en er is altijd plek.

Vanaf vrijdag 2 oktober gaan we weer wekelijks klaverjassen. Om half 7 uur is het Dorpshuis open, (ook omdat de bibliotheek dan open is) maar de koffie staat klaar vanaf kwart voor acht. Van 20.00 uur- 22.00 uur wordt er gekaart. De entree blijft € 2,-. Tot dan!

Wilma van Es en Anneke van Bemmelen