Badgast in actie voor Unicef

Afbeelding1

Op 8 november ga ik naar het Hofbad om samen met mijn club uit Zoetermeer de strijd aan te gaan tegen andere clubs in deze regio voor een plaats in de landelijke finale.  

Ook Ranomi Kromowidjojo zal als ambassadeur van Unicef bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Daarom heeft zij de kinderen aangemoedigd om geld in te zamelen voor Unicef. De drie kinderen die het meeste geld inzamelen, winnen een Meet and Greet (ontmoeting) met Ranomi. Dus ook ik ben hard aan de slag gegaan om geld in te zamelen zodat Unicef kinderen kan helpen.  

Via de Dorpsketting volgen veel mensen de zwemprestaties van de Badgasten. Hopelijk willen deze trouwe lezers kinderen helpen die het erg moeilijk hebben. Door uiterlijk 31 oktober a.s. geld over te maken via de onderstaande link helpen jullie ook mij. Want wie weet win ik daarmee wel een ontmoeting met mijn grote voorbeeld. Ook kunt u bij de donatie een persoonlijke boodschap voor mij achterlaten of kunt u een vraag voor mij achterlaten die ik aan Ranomi kan stellen.  

http://helpmee.unicef.nl/acties/jelsie/zwem-voor-unicef  

Jelsie van Ruijven