Kersverse Prins Ruud en Page Marisca reiken Gaanders taart uit aan Fred Luiten

uitreiking taart

Kersverse Prins Ruud en Page Marisca reiken Gaanders taart uit aan Fred Luiten

Een aantal weken heeft de Gaanders melkbus in de Coop gestaan om de nieuwe Prins en Page te raden. Dit jaar werd deze ludieke actie bij de ingang ondersteund door Oud Prins Marcel, Jack (Mr.de Gaanders) en Cock. Het resultaat was er naar, méér dan 100 inzendingen werden er geregistreerd door het prinselijk duo. Er moesten extra formulieren worden bijgedrukt om de animo te kunnen bedwingen.

Op de openingsavond werd de bus geopend en persoonlijk gecontroleerd door het nieuwe prinselijk duo. Wat schetste de verrassing, niemand had de nieuwe Prins en Page goed geraden. Prins Ruud had toch wel héél goed zijn mond gehouden. Page Marisca was echter door één inzender goed geraden.

De goede Page inzending was ingeleverd door Fred Luiten. Degene die de goede Prins en Page vooraf weet te raden, wordt door de Gaanders beloond met een heerlijke taart. De laatste jaren is dit niet vaak gebeurd vandaar dat Prins Ruud en Page Marisca met een hele taart afgelopen zaterdag richting de Van Merodestraat gegaan zijn.

Fred werd getrakteerd op een heerlijke taart die meteen werd aangesneden door zijn  vrouw Lenie. Gezelligheid kent geen tijd ook al was het pas half 10 in de ochtend. ‘Toevallige’ vroege voorbijgangers waren ook van harte welkom om de heerlijke taart te mogen proeven.

De volgende Gaanders data staan vast voor dit seizoen

16 januari:  Gaanders Bierstube avond (inschrijving nog niet geopend !!!)

6 februari:  ‘Rondje Gaandrië’ carnavalsweekeinde met o.a. de optocht

5 maart:      ‘Hollandse avond’ met Barry Badpak

Voor meer info www.degaanders.nl.

3x Alaaf,

C.V. De Gaanders

www.degaanders.nl