Gaanders Bierstube weer open

jodelheidiGaanders Bierstube gaat weer open

Zaterdag 16 januari zal de jaarlijkse Bierstube van De Gaanders weer geopend zijn voor een gezellig Duits-Oostenrijks feest. Het concept blijft onveranderd, namelijk onbeperkt eten aan de gebruikelijke biertafels en banken. Het menu: spareribs of boerenkool met worst. De deuren worden om 18.00 uur geopend waarna om 19.00 uur het eten geserveerd wordt. Iedereen moet dus vóór 19.00 uur binnen zijn.

Deze avond zal er een live optreden zijn van Jodelheidi in de Bierstube tijdens en na het eten. Zij is een bekend gezicht tijdens de Hollandse Oktoberfeesten. De verdere muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Deejay Kevin, welbekend in het Gaanders dorp.

Later op de avond, om 21.00 uur gaat de Bles weer open voor bezoekers, die niet willen eten maar wel willen komen feesten in de Bierstube. De avond zal om 24.00- 00.30 uur afgelopen zijn.

Inschrijven Bierstube is alleen mogelijk via onze site www.degaanders.nl, niet telefonisch. Leden van de Gaanders hebben de mogelijkheid om eerder in te schrijven voor de Bierstube.                         

Prijzen; € 10,— voor leden, niet-leden € 17,50 (entree + eten), entree na 21.00 uur niet-leden € 7,50 (leden gratis).                                  

Voor leden van C.V. De Gaanders is inschrijving mogelijk vanaf woensdag 9 december (alléén leden). Voor niet leden zal de inschrijving opengaan op woensdag 16 december, (aparte opgave vereist).                                                           

Na het invullen van het inschrijvingsformulier ontvangt u per mail een formulier waar alle namen van de deelnemers op ingevuld moeten worden. Ook moet worden aangegeven welke personen lid/geen lid zijn en de daarbij behorende toegangsprijzen.

Na het overmaken van het volledige bedrag is de inschrijving definitief, rekeningnummer van De Gaanders NL81 RABO 0361 5531 96

p.r. De Gaanders