VrouwActief

Het winterfeest is op 15 december en begint om 18.30 u op het terras van Het Blesse Paard met een heerlijk glaasje Glühwein. De meeste vrouwen hebben zich opgegeven, dus het belooft een gezellige avond te worden.

Zowel buiten als binnen wordt het sfeervol gemaakt met lichtjes en Kerst(bloem)stukken verzorgd door Ingrid van de Passie. Jullie kunnen hiervan genieten en inspiratie opdoen om het thuis met Kerst ook sfeervol te maken. Daarna wordt het samenzijn binnen in het restaurant voortgezet met een winterbuffet. 

Opgeven voor de workshop “Pluk de Dag ” met Elly de Waal in januari kan nog t/m deze avond, daarna vanwege het bestellen van materiaal en de feestdagen niet meer. Wil je niet meedoen aan de workshop, maar wel gezellig komen kletsen, dan ben je uiteraard meer dan welkom op 12 januari, nu weer gewoon om 20.00 u in het Dorpshuis. 

Namens bestuur VrouwActief

Ria Luiten