Dakar Update

dakarDakar update…

Afreizen naar Argentinië en de Dakarrally van heel dichtbij volgen… Dat kan!

We weten dat het deelnemen aan de Dakarrally soms waanzin is, maar ook een uitdaging om je uiterste op te zoeken. Het is niet voor niets de zwaarste rally voor mens en machine. Het is het op één na grootste internationale sportevenement ter wereld (de Olympische spelen staat op nr 1). Dit jaar doen er 60 verschillende nationaliteiten mee en zal het in totaal 190 landen worden uitgezonden.

Hou je van avontuur en is het een droom om Dakar van dichtbij mee te maken? Dan is dit misschien je kans…

Er is een mogelijkheid om een reisje naar Argentinië te boeken. Tijdens deze trip zal de piste meerdere malen worden opgezocht om de deelnemers voorbij te zien komen. Ook een rondleiding in het bivak en een bezoek aan het Van Velsen Rally Sportteam mag natuurlijk niet ontbreken. Dit bezoek zal tijdens de rustdag (wat voor de monteurs absoluut geen rustdag is, want zij moeten de truck weer helemaal klaarstomen voor de 2e helft van de rally) plaatsvinden. Buiten het feit om de rally gedeeltelijk “live” mee te maken, zal je zelf ook heel veel van Argentinië zien tijdens de ritten naar de piste… met 4×4’s off-road. Voor verdere informatie over dit reisje kan je ons een mailtje sturen (info@vanvelsenrallysport.nl) zodat wij de folder terug kunnen mailen met alle informatie.

Let op! Ons werd vanuit de organisatie gemeld dat de ticketprijzen stijgende zijn omdat de vraag naar (vlieg)reizen naar Argentinië (Dakarraly) alsmaar groter wordt. De kans dat alles vol is, is dan ook sneller aanwezig. Ons advies, als je geïnteresseerd bent, niet te lang wachten met beslissen als je dit niet wilt missen.

De verdere voorbereidingen lopen soepel. De drie mannen van de rallytruck (Aad, Jos en Bas) hebben afgelopen vrijdag hun medische keuring weer goed doorstaan, dus de internationale rally licentie is weer verlengd voor 2016.

Zoals de planning er nu voor staat, zal het team op dinsdag 29 december vertrekken naar Zuid-Amerika. Het team zal voor de laatste keer bij elkaar komen, compleet met partners, in het Blesse Paard op zondagavond 13 december waar we heerlijk gaan genieten van de kookkunsten van Trevor. Te gast bij één van onze sponsors, voor nog één keer een gezellig avondje met zijn allen. Daarna begint het echte aftellen…

Blijf ons volgen op Facebook of onze website www.vanvelsenrallysport.nl

Nicoline van Velsen