Kerstfeest met Fanfare Juliana & De Blazersklas!

Op zondagmiddag 20 december is iedereen weer van harte welkom in Het Blesse Paard voor het jaarlijkse kerstconcert van Fanfare Juliana en de Blazersklas!

De blazersklas is het resultaat van samenwerking tussen de Maerten van den Velde school en de fanfare met als doel alle kinderen van groep 5 kennis te laten maken met blaasmuziek en uitgebreide muziekles te verzorgen. Vanaf de herfstvakantie krijgen de kinderen allemaal gezamenlijk les op verschillende blaasinstrumenten en vormen zij een echt orkest. Tijdens het kerstconcert willen ze u heel graag laten horen wat ze tot nu toe al hebben geleerd!

Om 14.30 u is de zaal open, voorgaande jaren lieten zien dat het kerstconcert druk bezocht wordt, dus kom vroeg voor het beste plekje! In afwachting van het concert, dat om 15.00 zal beginnen, kunt u dan alvast genieten van een heerlijke warme apfelstrüdel en glühwein! Na afloop van het concert is er ook de gelegenheid om te blijven eten! Pizza’s en een dagschotel zullen worden geserveerd tegen een kleine prijs.

Het belooft weer een gezellige en sfeervolle middag te worden die u echt in de kerststemming zal brengen. Leuk voor jong en oud! Dus tot zondagmiddag 20 december 14.30 in Het Blesse Paard!  

Met muzikale groet, Fanfare Juliana