De Generations

De Generations hebben een nieuw kerstnummer gemaakt wat je helemaal het kerstgevoel geeft. De groep bestaat uit 3 moeders en hun dochters. De moeders hebben elkaar ontmoet bij MusicSoulHouse in Zoetermeer waar zij met elkaar zangles hadden. Doordat er een vriendschap ontstond kwamen wij ook bij elkaar over de vloer en kwamen de drie dochters in beeld.

Elise met dochter Charissa, Wendela met dochter Bowien en ik met mijn dochter Joysi

Begin dit jaar heb ik dit leuke gezellige gezamenlijke project naar voren gebracht. Door een app-groep te maken genaamd Family Time hebben wij steeds regels tekst naar elkaar gestuurd en zo is ons kerstnummer geboren. Ook de clip hebben wij helemaal zelf gemaakt!

Inmiddels is onze clip al uitgezonden op TV-West (24x) bij het programma TROTS en waren wij live aanwezig bij Midvliet radio in het programma Made in Holland en bij ZFM bij XYZ (Xtreem Young Zoetermeer) Wij krijgen ook nog een intervieuw bij Algemeen Dagblad waar je de rest van het verhaal kunt lezen. Benieuwd hoe wij klinken?

Check ons op youtube: https://youtu.be/64IL4UWj31U

Misschien heb je a.s. zondag niets te doen…..kan ik mij niet voorstellen met de feestdagen voor de deur. Zondag 20 december zingen we in Huize Emmaus in Zoeterwoude. Vanaf 14.30u gaan wij beginnen met ons optreden met een knipoog naar de kerstdagen. CArmen