Update Tommy

poes 2Tommy, de lieve zwerfkat, heeft na plaatsing in de Dorpsketting, een héél goed huisje getroffen. Het gaat erg goed. Dank aan het gezin dat moeite en geduld had Tommy te laten wennen. Hij kan weer een mooi leven tegemoet zien!! Ook de Dierenbescherming bedankt voor alle hulp i.v.m. ophalen en terugbrengen Dierenarts…

poes 1Mijn eigen (geheel grijze) kat Darley van 19 1/2 jaar oud, gechipt en halsbandje om met tel.nr., die sinds 5 januari plotseling uit mijn tuin was verdwenen, is helaas nooit meer door iemand gevonden. Ze was nog gezond, (alleen doof) en kwam mijn tuin nooit meer uit. Ze was na anderhalve week vermissing door iemand in de vaart gezien, maar een zoektocht en vele oproepen daarna leverde niets op. Het blijft een groot raadsel wat er gebeurd is. Een ongeluk kan altijd gebeuren, maar meldt het bij politie of Amivedi.

Mocht u iets weten, bel dan 0629072070.

Beste dierenvrienden, ik adviseer/vraag met klem: DOE UW KAT/OF LOSLOPENDE HOND OP UW TERREIN,  TOCH EEN HALSBANDJE MET ADRESKOKERTJE OM!! Het zijn de kosten niet, maar zo voorkomt u een hoop ellende en vaak wekenlange zoektochten als een dier verdwaald/ontsnapt/geschrokken is. Chippen kan natuurlijk ook, maar niet iedereen gaat naar een dierenarts om een chip te laten lezen en een adreskokertje (extra) met tel.nr. werkt eenvoudig!!! Dieren blijven afhankelijk van de mens, ook zij hebben recht op hulp in nood!! (Sommige katten kunnen niet tegen een halsbandje, laat de kat dan zeker chippen!)

Dier blij, baasje blij…

Dank voor alle reacties, we doen het immers voor elkaar en onze (huis)dieren….

Vriendelijke groet, Marianne Moes, tel.: 0629072070