Het bruist in de Bles

De komende maanden hebben we veel activiteiten gepland staan bij de Bles. Enerzijds trekken de feesten en partijen verder aan en mogen we weer steeds vaker feesten organiseren voor feestelingen, anderzijds organiseren we zelf ook van alles. De komende maanden staan de volgende activiteiten gepland:

  • 21 augustus       – pannenkoekenfeest ivm einde zomervakantie
  • 28 augustus       – Grasmaaierrace (catering door de Bles)
  • 14 september – nieuwe BBQ workshop
  • 14 oktober – optreden van The Amazing Stroopwafels
  • 6 november – diner concert Jennifer Ewbank

Tevens wordt er nog gewerkt aan een gezellige ladies night, maar daar zijn de exacte datum en invulling nog niet van bekend.

Het betere weer werkt gelijk door in het aantal dagelijkse bezoekers van de Bles. Dagen waarop we overdag 30 mensen of meer mogen ontvangen zijn geen uitzondering meer. En dan gaan we ’s avonds weer lekker verder met nieuwe gasten in zowel de brasserie als in het restaurant. Het gaat dus al met al goed met de Bles.

We krijgen meer aanloop en maken steeds minder fouten, maar helaas gaat er nog steeds wel eens wat mis. Bijvoorbeeld te weinig personeel als het ineens erg druk wordt. Met al die dingen zijn we druk bezig. We zijn pas een half jaartje bezig en hebben daarin veel geleerd en nog meer verbeterd, maar we zijn er nog niet helemaal.

Ik ben trots op de stappen die we gezet hebben en vooral op alle medewerkers van de Bles. Ik ben ervan overtuigd dat we die laatste verbeteringen met elkaar ook snel zullen realiseren.

Jeroen de Gier