Trainer Stompwijk’92 overleden

 Op 8 augustus is onze trainer van de selectie afdeling voetbal Ted van Berkel overleden aan de gevolgen van lymfeklierkanker. Ted is achtenvijftig jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Sigrid, zoon Foppe en verdere familie heel veel sterkte en kracht toe bij dit grote verlies.

Twee jaar geleden, begin seizoen 2014-2015, is Ted bij de club komen werken als hoofdtrainer. In die tijd hebben wij Ted leren kennen als een rustige, vriendelijke, maar vooral ook als een zeer gedreven persoonlijkheid. Ted had de gave om mensen voor zich te winnen. Hij wist spelers te raken. Dat deed hij vaak met een gezonde dosis humor. Duidelijkheid en eerlijkheid waren voor hem sleutelwoorden! Hij kon met iedereen door een deur. Alle selectiespelers, technische staf, supporters en bestuur waren goed met Ted. Hij heeft niet meer dan twee seizoenen bij de club gewerkt maar heeft door zijn manier van werken, zijn humor, zijn passie en zijn gedrevenheid veel, zo niet heel veel, bij mensen los gemaakt!!!

Ted, bedankt voor alles wat je voor Stompwijk’92 gedaan hebt maar boven alles bedankt om wie je was. We zullen je nooit vergeten!!!!

Wim Luiten