Natuurwandeling VrouwActief

vrouw-actief-1Dinsdag 13 september was het bloedheet, zelfs om 7 uur ‘s avonds was het nog tropisch. De meeste vrouwen gingen op de fiets naar de Vlietlanden, dus er was een heel lint van vrolijk kletsende vrouwen door Stompwijk.

Officieel heet het trouwens het Vlietland, maar voor mij blijft het de Vlietlanden. De natuurgidsen Corry en Ineke weten heel veel te vertellen over dit gebied en omdat we met zo’n grote groep waren werd er besloten om 2 groepen van 20 vrouwen te maken en er een klein wedstrijdelement aan toe te voegen. Ontdekken hoeveel bloeiende planten, plantjes er nog zijn in deze tijd van het jaar. Vooraf werd er een schatting gemaakt van 10-15 stuks, maar beide groepen hebben er uiteindelijk 30 weten te ontdekken. Het was een leuke, leerzame wandeling en gelukkig hadden we water en een muesli reep mee voor onderweg.

vrouw-actief-2Na de wandeling met het hele spul naar de Bles om nog even na te praten, we werden door Jeroen en zijn team getrakteerd op een welkomstdrankje. Bedankt voor deze leuke geste.

De tuin werd overspoeld door alle vrouwen en het drietal dat er nog zat te eten wist niet wat ze overkwam. Ingrid Droog stond klaar met haar sieraden om te laten zien wat we op 11 oktober kunnen gaan maken. Kosten voor deze workshop zijn € 12,50, er kan nog aangemeld worden en je kunt vrouw-actief-3betalen op rekening L57RABO0304469807 t.n.v. VrouwActief. Er zijn wat nieuwe leden bij, totaal hebben we nu bijna 50 leden.

Wij wensen hen welkom en hopen dat het een leuk seizoen wordt, de eerste avond was geslaagd in ieder geval.

Twijfel je nog om ook lid te worden, kom dan gerust vrijblijvend langs.

Namens bestuur VrouwActief,   Ria Luiten