Fanfare Juliana organiseert feestelijke Rommelmarkt en Veiling!

Op zaterdag 22 oktober a.s. organiseert Fanfare Juliana weer haar twee jaarlijkse rommelmarkt en veiling. Zowel de veiling als de rommelmarkt bieden voor elk wat wils. De opbrengst komt ten goede aan goed muziekonderwijs, de aanschaf van nieuwe instrumenten en natuurlijk het organiseren van leuke concerten.

’s Middags beginnen we met de rommelmarkt, van 15.00 tot 17.00 uur. Hier kunt u naar hartelust rondstruinen tussen de altijd leuke spullen. Daarnaast kunt u uw geluk beproeven met ‘het Rad van Fortuin’ en is er voor de kinderen natuurlijk een grabbelton en de mogelijkheid om cakejes te versieren. Leuk dus voor alle leeftijden! Ook zal de lijst met kavels voor de veiling al tijdens de rommelmarkt verkrijgbaar zijn.

Heeft u nog leuke spullen voor de rommelmarkt? Breng ze dan de ochtend voor de rommelmarkt naar het dorpshuis (vanaf 10.00 uur). Bent u niet in de gelegenheid de spullen te komen brengen? Neem dan contact met ons op via julianastompwijk@gmail.com of spreek één van onze leden aan.

De altijd gezellige veiling begint ’s avonds om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Onder toeziend oog van Notaris Delahaije uit voorschoten zullen alle unieke (o.a. een prachtig beschilderde didgeridoo), ludieke, zeldzame en gewoon nuttige objecten per opbod verkocht worden. Dit jaar aangestuurd door maar liefst 2 veilingmeesters! Het belooft dan ook een hele leuke avond te worden!

Tot op de Rommelmarkt en/of veiling!

Muzikale groet, Fanfare Juliana