Weekendafsluiting N11 richting Leiden

Weekendafsluiting van de N11 tussen de Leidsche Schouw en de Burgemeester Smeetsweg. Rijkswaterstaat vervangt het asfalt van de N11. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is de N11 richting Leiden tussen de Leidse Schouw en de Burgemeester Smeetsweg van vrijdag 14 oktober 22:00 uur tot maandag 17 oktober 05:00 uur afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Weekendafsluiting:

  • De N11 richting Leiden tussen de Leidsche Schouw en de Burgemeester Smeetsweg
  • Oprit 4 Alphen aan de Rijn West (aansluiting Leidsche Schouw)
  • Op- en afrit 5 Hazerswoude (aansluiting N209)
  • Afslag naar Burgemeester Smeetsweg

 De N11 is weer beschikbaar tijdens de maandagochtendspits. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Reserveweekend is vrijdag 11 november 22:00 uur tot maandag 14 november 05:00 uur.

 Omleidingsroute:

Rijkswaterstaat heeft verschillende omleidingsroutes ingesteld. Gele borden ter plaatse en informatieborden boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

  • Doorgaand verkeer vanaf de A12 en toerit Bodegraven met bestemming Leiden/Amsterdam wordt omgeleid via de A12 en de A4.
  • Voor lokaal verkeer zijn er diverse omleidingsroutes ingesteld.

Bereikbaarheid

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van de weg te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

 Veiligheid

Voor uw eigen veiligheid én die van de wegwerkers en weginspecteurs: pas uw rijstijl aan. Volg de aanwijzingen boven en langs de weg en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Meer informatie over de weekendafsluiting van de N11 en de omleidingsroutes is te verkrijgen via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 – 8002 of via Twitter: @Rijkswaterstaat.