Druk bezochte teampresentatie Van Velsen Rally Sport voor hun deelname aan Le Dakar 2017

dakar-1Zaterdagavond 22 oktober jl. zijn onder grote belangstelling van sponsoren en genodigden het team en de truck gepresenteerd waarmee Van Velsen Rally Sport in januari 2017 voor de tweede keer gaat starten in Le Dakar, de zwaarste rally ter wereld.

De bedrijfshal van A. van Velsen Transport B.V. in Stompwijk was voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle zaal met podium, bar en de rallytruck nog afgedekt met een blauw doek voor de onthulling later op de avond.

Toen de zaal vol was gestroomd met de vele sponsoren, familie en vrienden van het team, kwamen vol trots de teamleden op het podium. Er werd teruggeblikt op de afgelopen Dakar rally, gesproken over de voorbereiding voor komend jaar en wat de verwachtingen zijn voor de rally. Tot Aad van Velsen zijn verrassing was er voor hem een persoonlijke boodschap van Allard Kalff, al jaren de vaste presentator van de Dakar uitzendingen op RTL7. Allard zou oorspronkelijk de presentatie van de avond hebben gedaan, maar moest door een gebroken enkel helaas verstek laten gaan.

dakar-2Tot slot werd de Rally Truck onthult door Burgemeester Tigelaar van Leidschendam-Voorburg en Wethouder Rozenberg. Samen met Aad van Velsen trokken zij het doek van de truck. De afgelopen maanden was er hard gewerkt om de truck weer klaar te maken voor de komende rally en ook het aantal sponsoren was toegenomen. De rally truck heeft daarom ook een nieuwe look gekregen en groot op de achterkant van de truck prijkt nu de Stompwijkse vlag.

Aankomende zondag 30 oktober zal de Truck al in actie komen op de RTL GP Dakar Pre-Proloog in Valkenswaard. Wij hebben nog een aantal toegangskaarten. Deze kosten € 13,50 (bij de kassa in Valkenswaard € 25,00) en zijn verkrijgbaar bij De Bles. Gaarne gepast betalen, op=op.

Foto´s: Nicoline van Velsen

Condor Media