Halloween spooktocht De Bles

halloweenHalloween staat voor de deur (maandag 31 oktober) en dat grijpen we aan om voor onze jongste dorpsbewoners iets leuks te organiseren. We hebben gekozen voor een spannende spooktocht. Niet al te griezelig, want kinderen moeten er natuurlijk geen nachtmerries van krijgen, maar wel lekker spannend. En voor de oudere kinderen net ietsjes spannender dan voor de allerkleinste.

Deze spooktocht wordt overigens niet georganiseerd om geld te verdienen, maar om weer iets leuks te doen in ons dorp. Bijna alle medewerkers van de Bles hebben zich aangemeld om vrijwillig mee te werken aan de Halloweenspooktocht. Gewoon omdat we het met elkaar erg leuk vinden om zoiets voor onze kleinste dorpsgenootjes te organiseren, wat veel zegt over het huidige team van De Bles. Uiteraard vragen we wel een kleine vergoeding voor deelname of voor het eten bij aanvang, maar dat is alleen om de kosten enigszins te beperken.

De spooktocht zal voornamelijk door alle wijken tussen het Pastoorse bos en de Jan Koenenweg lopen. De afgelopen jaren waren er al verschillende enthousiaste dorpsgenoten die Halloween aangrepen om eigen huis en tuin te versieren en snoep uit te delen. Wilt u dat onze spooktocht langs uw huis komt zodat zoveel mogelijk kinderen uw inspanningen kunnen aanschouwen, stuur dan even een mailtje naar suus@debleshoreca.nl. Aanmelden voor de tocht kan via hetzelfde mailadres, telefonisch (0715801590) of gewoon door binnen te lopen bij de Bles. Optioneel kunt u vooraf eten van een monsterlijk buffet (kinderen €5,00, volwassenen €7,50) en de spooktocht start voor kinderen onder de 10 jaar om 18:00 uur en vanaf 10 jaar om 18:30 uur.

Jeroen de Gier